Hodnocení obchodu

5,0 430 hodnocení
5
421x
4
7x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
DD Avatar autora David Dřímal | 21.7.2023
Od vás hlavně beru multivitamín, který mi dodává základ a další minerály a vitamíny, co potřebuju, tak suplementuju extra. Poměr cena/výkon je u vás vynikající. Strašně se mi líbí, že popisujete co je k čemu dobré a jaké problémy se správnou suplementací dají vyřešit. Objednávám i mamce, která hlavně užívá kolagen a je sním spokojená. – David
Avatar autora | 18.7.2023
JD Avatar autora Jana Dvorákova | 10.7.2023
Dobry den, ja pouzivam multivitaminovou energi uz hodne dlouho a pravidelne. Používám ji proto ze je lehce vztřebatelná. Dobře se mi kapsle polikaji a netlači v žaludku. Při pravidelnem používáni si udržuji telesnou váhu. Začala jsem používat i kalcium magnezium protože je též v tekutých kapslích. Dalším výrobkem je Draslik , který je vhodny v letnim obdobi . Jednak snizuje krevni tlak a člověk seméně potí. Diky pouzivani drasliku nemusim uzivat leky na snizeni krevniho tlaku. Urcitete bych svym kamaradum a znamim vitaminy doporucila . Pekny den
BZ Avatar autora Bohumila Zborníková | 6.7.2023
Dobrý den. Jednou v létě mě přepadlo velké vyčerpání, že jsem sotva chodila a cítila se mizerně i psychicky. Obrátila jsem se na radu ke kamarádovi a ten mi doporučil CalMag s vitamínem C, který mne doslova postavil na nohy. Od té doby ho užívám pravidelně, jsem plna sil a tím pádem se cítím výborně i psychicky. Objevila jsem i jiné produkty, například Lecithin, jehož tobolka je měkčí a proto mi více vyhovuje. Začala jsem vitamíny zásobovat celou rodinu a jsem ráda, že proto nemusíme sahat po tabletách. Děkuji. Bohumila Zborníková
SC Avatar autora Simona Cigániková | 1.7.2023
ďakujem krasne za vitaminyy a bleskove dorucenie :)
M Avatar autora Mirka | 30.6.2023
5 hvezdicek za vitaminy i rychlost dodani😀
L Avatar autora Libor | 27.6.2023
B Avatar autora Bronislava M. | 9.6.2023
Dobrý den, chci se s vámi podělit o zkušenosti s produktem Kolagen+kloubní výživa. Je mi 67 let, a jsem po autonehodě před 23 lety (mimo jiné) těžce tělesně postižená. Nejenom že Kolagen+kloubní výživa s ovocnou příchutí je velice chutná, pomáhá při pitném režimu, ale také, a to především, nemám již takové bolesti, jsem pohyblivější a cítím se lépe !!! Což si myslím, že je nejdůležitější fakt. Vyzkoušela jsem již hodně různých Kolagenů, ale tomuto dávám 1*
L Avatar autora Lenka H. | 7.6.2023
Dobrý den, ,ráda i s manželem užívám vaše vitamíny protože jsou takové jaké jsou deklarované na obalech, hlavně novinku minerály a plazma.opravdu zabraňuje bolestem hlavy atd,jinak s přestávkami užíváme celé spektrum vitamínů zatím a později se chystáme i minerály a stopové prvky a hlavně že jsou bez vedlejších účinků i když nejsou nejlevnější ale jsou ve větších baleních za nás super. H.
Avatar autora | 3.6.2023
u všech produktů máte sejné hodnocení,tkže podvod
Avatar autora I.P. | 27.5.2023
Vždy som mala husté vlasy, no keď som dostala cukrovku, začali mi vypadávať. Kúpila som si produkt Vlasy, nechty pleť a veľmi mi pomohol. Po 2 mesiacoch mi vlasy zhustli a vrátili sa mi do pôvodného stavu. Výborný produkt, odporúčam!
M Avatar autora Martina | 24.5.2023
Dobry den.Za me supe!!!
LC Avatar autora Lucia Cifrová | 21.5.2023
Mala som tlak v hlave a stuhnuté telo a keď som užila CalMag (Vápnik Horčík Vitamin C), cítila som úľavu a úplne to prešlo a uvoľnilo sa to. Skvelý produkt.
R Avatar autora Romana | 17.5.2023
Rychlé doručení a užívám krátce je brzo hodnotit kvalitu produktu
D Avatar autora Dagmar | 12.5.2023
Rychlé doručení, zdá se, že produkt funguje.
J Avatar autora Jiřina | 8.5.2023
Vše perfektní, rychlé doručení, nenakupuji zde poprvé, jsem naprosto spokojená.
D Avatar autora Dana | 1.5.2023
Vždy jsem spokojena s nákupem v tomto obchodě. Jsou rychlí a teď jsem dostala i dárek :-)
L Avatar autora Lenka | 30.4.2023
Velká spokojenost s produkty i se službou. Doporučuji
K Avatar autora Kristina | 28.4.2023
Vynikající a rychlá služba
V Avatar autora VL | 27.4.2023
Vše proběhlo v pořádku.