O nás

Naše filozofie

Všechno to začalo tehdy, přibližně 20 let dozadu, když potraviny začaly ztrácet svou kvalitu. Ovoce a zelenina už neměli tu výbornou chuť a pronikavou vůni, půda začala být postřiky znehodnocena a ochuzena o živiny a potraviny přestaly dozrávat přirozeně, ale na pultech v supermarketech pod umělým světlem. Když se k tomu přidalo zhoršující se zdraví celého obyvatelstva, nárůst nemocí, hned jsme věděli, odkud vítr vane. Většina potravin ztratila svou nejdůležitější vlastnost - přestaly být výživné.

"Většina potravin ztratila svou nejdůležitější vlastnost - přestaly být výživné."

A tak v roce 2010 vznikla myšlenka založit firmu Dr.Vitamin. Nechtěli jsme, aby zdraví lidí padalo na nevýživných potravinách. Proto jsme se rozhodli pomáhat lidem doplňovat mezery ve výživě pomocí doplňků stravy. Na českém trhu nebyla firma, která by nabízela to, co jsme my hledali. Naše požadavky na produkty byly, aby se vyráběly z kvalitních přírodních ingrediencí, rychle se vstřebávaly, měly velmi vysoké dávky aktivní látky a byly účinné, díky čemuž bychom dokázali pomoci našim přátelům, rodině a budoucím zákazníkům vyřešit jejich problémy. Kromě toho jsme se chtěli zaměřit na vzdělávání lidí o vitamínech, o zbytečně nadměrné konzumaci léků a o tom, že mnoho nemocí se dá zvládnout právě pomocí správné výživy. Protože jedině tehdy, když má člověk správné informace, dokáže dělat správná rozhodnutí. Netrvalo dlouho a naše plány se uskutečnily. Náš tým se začal rozšiřovat, expandovali sme na Slovensko, zažili jsme spoustu úspěchů ale i selhání a vedle toho jsme sbírali cenné zkušenosti...

"Nechtěli jsme, aby zdraví lidí padalo na nevýživných potravinách."

A dnes jsme tady. Od našeho založení uplynulo již 12 let a mnoho věcí se změnilo. No to, co se nezměnilo vůbec, je obrovská ochota pomáhat lidem zlepšovat jejich tělesný, ale i psychický stav a vidět, že se jim poté skutečně lépe daří. Ta radost, kterou tato práce přináší, je k nezaplacení.

Děkujeme, že nás podporujete.

S láskou ♥ 
ADELA PREKOPOVÁ
Výkonná ředitelka firmy Dr.Vitamin

7