Gelový Multi Vitamineral vs klasický multivitamin - jaký je mezi nimi rozdíl a který zvolit

Většina lidí už v dnešní době pravidelně užívá multivitamin, protože zjistili, že jejich strava není až tak vyvážená a že podpora imunity a celkového zdraví se vždy hodí. No co není v dnešní době samozřejmostí, je výběr kvalitního a hlavně účinného multivitaminu. Tuto situaci možná znáte: Řeknete si, že byste chtěli podpořit své zdraví a tak zajdete do supermarketu, drogerie nebo lékárny a vyberete si první multivitamin, který vám padne do oka a moc neuškodí vaší peněžence. Máte svůj multivitamin, který nejbližší měsíce spokojeně užíváte a myslíte si, jak svému zdraví prospíváte.

multi vitamineral premium

No bohužel, není multivitamin jako multivitamin. Na složení (hlavně při doplňcích stravy) určitě záleží. Samozřejmě, vždy jen lepší brát alespoň nějaký multivitamin než žádný, ale proč se nerozhodnout tak, aby ten "nějaký multivitamin" měl pro tělo co největší přínos.

Pojďme se proto podívat na rozdíly mezi klasickým multivitaminem a multivitaminem od Dr.Vitamin.

Pro představu můžete níže vidět srovnání složení běžného multivitaminu a složení našeho nejprodávanějšího Multivitamineralu Premium. Čísla v prvním sloupci znamenají obsah vitaminu a ve druhém jsou procenta z doporučeného denního příjmu. Také počet jednotlivých složek je velmi zajímavý (10 versus 34).

běžný Multivitamin   2_1 

Kromě složení (které je samozřejmě nejdůležitější) jsou mezi běžnými multivitaminy a Multi Vitamineralem od Dr.Vitamin i jiné rozdíly. Většina klasických multivitaminů má tabletovou formu, což znamená, že se hůře vstřebává a polyká a může se i zasekávat v krku. Multi Vitamineral od Dr.Vitamin je v tekutých gelových tobolkách a tudíž je vstřebávání rychlé a díky gelovému povrchu se velmi snadno polyká. Kromě toho v našem multivitaminu nenajdete žádný cukr, lepek a geneticky modifikované složky (GMO), ale najdete v něm přírodní výtažky a bioflavonoidy.

Vše v 1 kapsli – kópia 

A co je nejlepší, při porovnání cena / výkon je Multi Vitamineral skvělá volba. V jediné tobolce máte vše, co potřebujete, v opravdu vysokých dávkách. Vaše tělo se vám velmi poděkuje a vaše peněženka nezůstane prázdná (jako u jiných, mnohdy nekvalitních produktech). Takže naše volba je jasná. A jak jste se rozhodli vy? :)

Všechny zmíněné produkty naleznete na našem webu www.drvitamin.cz. 

Pokud se vám článek líbí, nezapomeňte se o něj podělit s přáteli. Stačí kliknout na tlačítko SDÍLET níže.