Jak mít více energie

Cítíte se unavený, stále bez energie a bez radosti ze života? Je již jakýmsi zvykem, že pokud se cítíme unaveně a bez energie, automaticky saháme po různých energetických nebo kofeinových nápojích. Přitom se však zapomíná na mnoho důležitých a neutrálnějších postupů, pomocí kterých je možné pozvednout úroveň energie na vyšší úroveň. Právě nedostatek vitamínů je častou příčinu únavy a vyčerpání. Proto Vám v dnešním článku přinášíme doporučení na vitamíny, které vám pomohou mít více energie a snížit únavu:

2_3

Multi Vitamineral

Dodává energii a pomáhá při snížení únavy a vyčerpání. Kromě toho je to výborný všestranný doplněk na podporu zdraví, imunity a celkové vitality. Doporučujeme jej užívat každý den a v případě náročnější dní zvýšit dávku.

B-komplex

Vitamíny skupiny B podporují nervový systém a považují se za nositele životní energie. Jejich nedostatek ve výživě má ​​za následek pocit únavy a vyčerpání. Nejlepší výsledek docílíte, pokud budete užívat vyvážený B-komplex, ve kterém jsou všechny B vitamíny.

Železo 

Specifický, no poměrně častý případ je, když je únava způsobena chudokrevností. V tomto případě je důležité přijímat dostatek železa, aby se posílila tvorba červených krvinek. Obsah železa v těle snižuje i přehnané pití kávy, proto pokud je toto váš případ, měli byste zvýšit přísun železa.

joga

Vitamin C 

Tento vitamín je většinou spojován s imunitou, no málokdo ví, že chronický nedostatek energie může být způsoben právě nedostatek vitaminu C. Vitamin C je rozpustný ve vodě, neukládáme si ho do zásoby a tělo si ho nedokáže vytvořit, proto je nutný jeho každodenní příjem.

Spirulina 

Tato sladkovodní řasa je výborná na podporu vitality, energie a imunity.

Mezi další časté příčiny únavy a nedostatku energie patří například stres, deprese a nedostatek spánku. Ať je příčina jakákoliv, pravidelné zásobení vitamíny vám pomůže při běžných problémech, jako je únava, ale i při vážnějších chorobách (avšak vždy je důležité kontaktovat svého lékaře). Doporučujeme užívat kvalitní přírodní vitamíny s vysokým obsahem aktivní látky, protože jen ty vám zaručí účinnost a vyřešení problému.

Všechny zmíněné produkty naleznete na našem webu www.drvitamin.cz. 

Pokud se vám článek líbí, nezapomeňte se o něj podělit s přáteli. Stačí kliknout na tlačítko SDÍLET níže. 

1_3