Jak vyléčit chřipku do 3-5 dnů

O tom, jak vyléčit chřipku do 3-5 dní si povíme v dnešním článku. Chřipka je nakažlivé virové onemocnění, které postihuje hlavně dýchací orgány. Je to velmi běžné onemocnění, které mnoho z nás již zažilo a díky vhodné léčbě se dá přes něj rychle dostat. Nemůžeme vám zaručit vyléčení ve stanovené době (chřipku a její léčbu byste měli určitě konzultovat s lékařem), ale můžeme vám dát velmi efektivní a ověřené rady a tipy, jak celý průběh chřipky zkrátit a dostat se zpátky do formy rychleji.

ovocie

1. Začněte jíst alespoň 1000 mg Vitaminu C denně při prvních projevech chřipky

Jakmile se vám začne zdát, že na vás něco "leze", zbystřete. Oblečte si teplejší oblečení, abyste udrželi tělo v teple, dejte si alespoň 1000 mg Vitaminu C, který nakopne imunitu a pijte hodně tekutin (bylinné čaje, citrusové šťávy, vodu). Takto můžete efektivně zabránit tomu, aby se virus nerozšířil do těla.

2. Pokud berete léky, zvyšte příjem vitaminů 

Léky zvyšují potřebu živin. Všechny léky jsou do určité míry toxické (škodlivé). Této škodlivosti může být částečně nebo zcela zabráněno pomocí vhodné stravy. Doba léčení se tím podstatně zkrátí. Takto se dá někdy zvýšit účinnost léků až 20krát.

Pro představu, Acylpyrin zvyšuje vylučování vápníku, draslíku, vitamínu C a všech vitamínů B. Dále způsobuje vyčerpání nadledvin, způsobuje srážení krve, narušuje trávení, zvyšuje potřebu kyslíku a jiné. Tyto nepříznivé účinky minimalizuje podávání Vitaminu C, kyseliny pantothenové a správná strava. (Davis A. (2013) Co vám chybí, abyste byli fit. (Původní dílo vydané 1979))

3. Dopřejte si více spánku

Tělo je mnohem více náchylné na choroby v případě, že je unavené nebo oslabené. Pokud je to možné, jděte spát dříve a dopřejte tělu delší spánek. (Na spánek doporučujeme L-Tryptofan - aminokyselina, která upravuje spánkový cyklus)

4. Zlepšete si imunitu pomocí správné stravy

Během chřipkového období je potřeba se starat o svou imunitu více než v jiném čase. Toto docílíte pomocí konzumace hodně ovoce a zeleniny. Náš tip: Náš produkt Multivitaminerál obsahuje 34 účinných složek, které zvyšují obranyschopnost.

Tipy, které jsme v článku zmínili, jsou ověřeny odborníky z oblasti výživy. (A.Davis, MUDr. Kamil Dvořák). Při jejich dodržování Vám mohou pomoci lépe přežít chřipku a být opět fit. Doufáme, že vám pomohou.

Všechny zmíněné produkty naleznete na našem webu www.drvitamin.cz. 

Pokud se vám článek líbí, nezapomeňte se o něj podělit s přáteli. Stačí kliknout na tlačítko SDÍLET níže. 

chripka