Jak zvládat Koronavirus?

virus

 

Jak zvládat Koronavirus?

 V tomhle tom článku se dozvíte, jak zvládat Koronavirus, bez jakýchkoliv negativních emocí. Lidé se snaží chránit rouškami, dezinfikují si ruce a vyhýbají se přelidněným místům. Nicméně to, kdo se nakazí a kdo ne, ve velké míře závisí na jeho imunity. Slovo imunita se podle původu slova dá přeložit i jako "osvobozen od". Dá se říci o lidech, kteří mají silnou imunitu, že jsou "osvobození od" virů, bakterií a chorob celkově.

I když bychom měli vitamíny doplňovat denně, právě v tomto čase si jejich tělo žádá více než jindy. Vitaminy C, D a vitaminy skupiny B jsou ty, které tělo nejvíce potřebuje, aby zvýšilo svou obranyschopnost a imunitu.

 

  • Vitamin C pomáhá léčit chřipku, záněty, nachlazení a brání vstupu infekcí do těla. Reguluje hormonální činnost a přispívá k tvorbě energie. Také podporuje imunitu u dětí, dospělých a starších osob.
  • Vitamin D pomáhá ochránit buňky před oxidativním stresem, přispívá ke správnému fungování imunitního systému. Pomáhá řešit bolest v zádech, kříži, kloubů nebo ramene.
  • Vitaminy skupiny B pomáhají ke snížení únavy a vyčerpání, k normální tvorbě červených krvinek, ke snížení škodlivého cholesterolu v krvi a snížení krevního tlaku. Je to taktéž nejlepší pomoc při nespavosti, depresi, či bolesti zubů a uší.

 

Dodržování nařízení vlády, nošení ochranných pomůcek a omezení setkávání s lidmi je důležité, abychom z aktuální pandemie dostali co nejdříve. Pokud bychom však všichni přijali denně pár vitamínů buď v ovoci a zeleniny nebo jako doplněk stravy, celé situaci by to jen pomohlo. Naše tělo nám to mnohonásobně vrátí a je to skvělá investice v oblasti zdraví a péče o tělo.

Všechny zmíněné produkty naleznete na našem webu www.drvitamin.cz.  

Pokud se vám článek líbí, nezapomeňte se o něj podělit s přáteli. Stačí kliknout na tlačítko SDÍLET níže. 

korona